lauantai 21. huhtikuuta 2012

Valkoinen mekko Vol.2

Tekisi niin mieli laittaa tänne muutamia making of kuvia tekeillä olevista ja jo valmiista jutuista, mutta ne odottavat nyt kiltisti kesäkuun kuvauksia. Suunnitelmat alkuperäisestä kymmenen mekon kattavasta mallistosta syksyksi ovat nyt muuttuneet. Ensiksi pitää saada tehdä muutama kokeellisempi juttu, jotka kuvataan sitten kesäkuussa.

Olen jatkanut suunnittelutyötä tämän valkoisen mekon parissa. On ollut pakko kokeilla ja mallailla eri vaihtoehtoja, sillä toistaiseksi mikään idea ei ole vielä tuntunut "oikealta". Toistaiseksi tuon tyllin käyttäminen tuntuisi tähän mekkoon sopivalta jutulta. Tällä hetkellä valmiina on siis vain runko eli "päälliset" puuttuu. :) Toivottavasti lopputulos olisi itselleni tarpeeksi yllätyksellinen, sillä nämä luonnokset ovat jo aika nähtyä tavaraa. Uskon että hiljaa hyvä tulee.


Mustaa pitsiä voisi tulla johonkin?
Tyllistä tulee kyllä mieleen helposti vaan prinsessamekko. Onkohan se välttämättä tässä tapauksessa paha juttu?

Hei muuten kiitos taas tuhannesti kaikista hauskoista meileistä, uniikkimekko tiedusteluista ym..!! Tulee kyllä hyvä fiilis kun voi kuulla muiden ihmisten unelmista jotka liittyvät vieläpä mekkoihin!2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo alempi! Jotenkin tuon herkkyys säilyy paremmin ilman tuota mustaa pitsiä, vaikka kovin kovin kaunista sekin on! :)

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos! Joo tuo mustapitsi ei kyllä nyt ainakaan toimi tähän mekkoon. Taidan kallistua todellisen tylliunelman puoleen ;)

    VastaaPoista