tiistai 18. kesäkuuta 2013

Lily

Hei vaan!

Tajusin juuri että olen järjestänyt 15 valokuvaussessiota eri mallien, valokuvaajien, maskeeraajien ja kampaajien kanssa. Olen kyllä kerta kerralta kiitollisempi kaikille ihmisille, jotka ovat olleet mukana toteuttamassa kuvauksia eri rooleissa, ja vielä uskomattoman hyvällä asenteella. Kiitos siis kaikille osallisille jälleen kerran!

Aloitimme kuvauspäivän suuntaamalla Töölöön Humalistonkadulla (Humalistonkatu 3) sijaitsevaan kampaamo&spa HiusTrendiin. Siellä Keiku ja Priscilla loihtivat kauniista malleista entistäkin ehompia.

Huom! Tämä kaksikko eli Keiku&Priscilla liikkuvat myös kätevästi yksin tai kaksin  laittamaan hiuksia&meikkejä, vaikkapa polttareihin tai häihin. Suosittelen niin lämpimästi näitä ihaNaisia. ( Yhteydet: keiku4@gmail.com & p. 09 449261)

"Kaasot" valmiina kuvauksiin (Kuvat: Rimma ja Laura)
Töölöstä siirryimme kuvauspaikalle Haltialaan, jossa meitä odotti kuvaaja Sanna Nykänen.

Helman viimeistelyä kuvauksia varten polttamalla. En suosittele kokeilemaan tätä tuulisella säällä :)
Kiitos upeasta päivästä hius-&meikkitiimille, kuvaajalle ja kauniille malleille!

Ps. Lily hääpuku on nyt myynnissä. Puvusta tulee vielä myöhemmin lisää tarkempia kuvia tänne sekä toiseen blogiini: For those who love dresses. Kiinnostuneet voivat kysellä lisää tietoja: you.love.dresses@gmail.com
        

1 kommentti:

  1. Wao there is so pretty dresses you are wearing,i think these all are costly for cheap visit http://www.dressycart.com/.

    VastaaPoista