maanantai 25. helmikuuta 2013

Pitsiä, tylliä, lyhyt hääpuku ja morsian malliksi?

Hei vaan kaikille!

Ajattelin taas vaihteeksi laittaa kuulumisia tänne, kun teitä vierailijoita käy täällä edelleen kiitettävä määrä.

Siispä viimeiset kuukaudet ovat mennyt tilauksina tulleiden mekkojen parissa ja muita töitä tehdessä. Kuvia mekoista voi käydä katselemassa tuolta blogistani: For those who love dresses

Osa muistaakin varmaan nämä viime keväänä valmistamaani viisi uniikkia hääpukua.

Lucy, Lulu, Erin, Adele ja Isla

Viime keväältä minulle jäi kuitenkin vielä muutama keskeneräinen mekko, ja pari ideaa joita haluaisin päästä kokeilemaan.

Aika vaan ei tänä keväänä millään riitä toteuttamaan kaikkia ideoita, niinpä päädyinkin toteuttamaan tätä. Kevät kuvaukset kera morsiusneitojen, sulhon sekä morsiammen, jolle tulisi tällainen lyhyt pitsi tylli mekko. Haetaan siis morsianta malliksi tähän mekkoon. s.postia voi laittaa: you.love.dresses@gmail.com4 kommenttia:

 1. Rakastan näitä pukuja! Kumpa vain itsekin saisin joskus pukea tällaisen mekon päälleni:)
  Olen teettämässä pitsistä ylioppilasmekkoa, mutta ainoa ongelma on etten löydä mistään vahvaa pitsiä. Siis kysyisin että tiedätkö sinä mistä sitä voisi tilata?
  -Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan!

   Eurokankaalla on monia paksumpia pitsikankaita ihan kohtuulliseen hintaan. Helsingissä sijaitsevalla Villisilkillä on myös upea valikoima paksumpia pitsejä. Myös Tallinnan kankgaskaupoissa on paljon pitsejä, ja luotettava verkkokauppa palvelu. Laita vaan s.postia jos tulee kysyttävää. you.love.dresses@gmail.com

   Poista
 2. Missäpäin suomea nämä kuvaukset olisivat?

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Kuvaukset järjestetään Helsingissä.

  VastaaPoista