torstai 14. maaliskuuta 2013

Mekkokuvia ja kuvaussessioita

On kyllä aika hurja tunne tajuta, että reilut kaksi vuotta sitten aloitin suunnittelemaan ja valmistamaan mekkoja. Kaikki oli uutta, jännää ja haastavaa. Nyt mekkojen tekeminen on jo tuttua puuhaa, mutta silti löydän jatkuvasti haasteita, jotka pitävät tekemisen mielenkiintoisena. Olen myös löytänyt ihanan ammattiompelijan Sannan, joka pystyy toteuttamaan villeimmätkin ideat ompelullisesti tilauspuvuissa.

I Love dresses -unelmani aikana (vuosi 2011) järjestimme kerran kuukaudessa mekkokuvaukset eli valokuvaussessiot, joissa ikuistettiin kuukauden mekko kuviksi. Voit käydä katsomassa kaikki valmistamani mekot kuvina For those who love dresses -blogistani, jotka on kuvattu valokuvaajien: Risto Kuulasmaan ja Dorit Salutskijn kanssa.

Aikataulu oli joskus kiireinen ja hiukan stressaava, mutta minulla on usein ikävä noita päiviä, jolloin pääsin näkemään käytännössä kuinka mekkoni toimii mallin päällä tositoimissa.

Lievittääkseni tätä ikävää ja vähän muutenkin on nyt suunnitteilla kahdet kuvaukset. Toisiin kuvauksiin on hakusessa edelleen morsian malli tähän pukuun. Laita s.postia tulemaan, jos olet kiinnostunut: you.love.dresses@gmail.com 
Tiedoksi myös että tämä puku tulee myyntiin kuvausten jälkeen, jos jotain kiinnostaa.

Puku on kokoa 38/40
Ihanaa päivää teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti